Gemiddelde levertijd

Iedere bestelling word tussen de 7 en 14 dagen geleverd.

Je kunt je bestelling na 1-2 dagen volgen op de Track en Trace pagina op onze website. Zo kan je zien wanneer jouw bestelde producten thuis geleverd worden.

Gratis verzending

Alle bestellingen worden helemaal gratis verzonden. Er is geen minimale hoeveelheid nodig om de bestelling gratis geleverd te krijgen. De kosten nemen wij voor eigen rekening.

Verzendmethode

Nederland: PostNL

België: Bpost

 

Defect product?

Wat vervelend! Helaas kan het voorkomen dat je product beschadigd raakt tijdens het transport. Hiervoor leveren wij de eerste keer altijd kosteloos een nieuwe pakketje en kunnen we helaas geen terugbetaling uitvoeren. Komt het de tweede keer defect aan? Dan betalen we je volledige aankoopbedrag terug.

Verloren pakket / teruggestuurd pakket?

In het geval dat een pakket verloren is gegaan of niet is afgeleverd als gevolg van een logistieke reden, zullen wij altijd een nieuw pakket verzenden voordat wij overgaan tot ons terugbetalings- en retourbeleid.

Levering tijdens niet thuis of bij het postkantoor

Indien een pakket geleverd wordt aan de deur of afgegeven wordt op een postkantoor heeft Monevo Mode de kosten gemaakt om het pakket te leveren. Indien het pakket niet wordt aangenomen of niet opgehaald wordt van het postkantoor dan gaat dit automatisch retour richting de leverancier en zijn wij gerechtigd om €15 euro van het bedrag dat je retour krijgt, in te houden.

Vragen?

Mocht je toch nog vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen via de pagina ContactWij zijn bereid om al jouw vragen te beantwoorden.