Bestelling en levering – Monevo
Meteen naar de content

Koop nu, betaal later met

Klarna

  Bestelling en levering

  Gemiddelde levertijd

  Iedere bestelling word tussen de 7 en 14 dagen geleverd.

  Je kunt je bestelling na 1-2 dagen volgen op de Track en Trace pagina op onze website. Zo kan je zien wanneer jouw bestelde producten thuis geleverd worden.

  Gratis verzending

  Alle bestellingen worden helemaal gratis verzonden. Er is geen minimale hoeveelheid nodig om de bestelling gratis geleverd te krijgen. De kosten nemen wij voor eigen rekening.

  Verzendmethode

  Nederland: PostNL

  België: Bpost

   

  Defect product?

  Wat vervelend! Helaas kan het voorkomen dat je product beschadigd raakt tijdens het transport. Hiervoor leveren wij de eerste keer altijd kosteloos een nieuwe pakketje en kunnen we helaas geen terugbetaling uitvoeren. Komt het de tweede keer defect aan? Dan betalen we je volledige aankoopbedrag terug.

  Verloren pakket / teruggestuurd pakket?

  In het geval dat een pakket verloren is gegaan of niet is afgeleverd als gevolg van een logistieke reden, zullen wij altijd een nieuw pakket verzenden voordat wij overgaan tot ons terugbetalings- en retourbeleid.

  Levering tijdens niet thuis of bij het postkantoor

  Indien een pakket geleverd wordt aan de deur of afgegeven wordt op een postkantoor heeft Monevo de kosten gemaakt om het pakket te leveren. Indien het pakket niet wordt aangenomen of niet opgehaald wordt van het postkantoor dan gaat dit automatisch retour richting de leverancier en zijn wij gerechtigd om €15 euro van het bedrag dat je retour krijgt, in te houden.

  Vragen?

  Mocht je toch nog vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen via de pagina ContactWij zijn bereid om al jouw vragen te beantwoorden.

  Veilig betalen

  Wij beschermen uw gegevens met SSL-beveiliging.

  Gratis verzending

  Profiteer van gratis verzending in Nederland en België

  Volg uw bestelling

  Alle bestellingen worden geleverd met een Track & Trace, zodat u uw bestelling te allen tijde kunt volgen.

  24/7-Klantenservice

  Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen!